С чартър до Будва?

Уважаеми колеги,

Наближава EADV Spring Symposium 2018, който ще се проведе в Будва. Българските дерматолози бяха поканени лично от президента на симпозиума Проф. Щилет на Ноемврийските дни и на конференцията в Трявна. Неговите уверения са, че българските дерматолози ще бъдат повече от добре дошли на събитието. Симпозиумът тази пролет гостува на един от най-красивите адриатически курорти, поради което се очаква интересът към събитието да е голям. За съжаление от логистична гледна точка пътуването до Будва е доста сложен процес, като при ползване на автомобил и автобус се минава през ждрелото на печално известната река Лин, а пътуването със самолет, въпреки краткото разстояние е свързано с прекачване и престой.
Именно затова активно проучваме въпросът за наемане на чартърен полет, който да закара и върне колоритна дерматологична група до Будва. За наемането на чартър обаче е необходима група от поне 100 души. Не сме се съмнявали, че това е възможно, въпреки това трябва да знаем приблизителната бройка на желаещите (за да знаем колко самолета да наемем). С тази цел сме създали индикативен списък с кратък въпросник, който да попълните.

https://goo.gl/forms/VpxLELWKN8IfjYJ22

Ако бройката на желаещите достигне 100 (или приблизително) до края на годината (31 декември) ще дадем зелена светлина на проекта. Разбира се, ако такова решение бъде взето ще бъдете своевременно информирани. Цената на билета, на този етап, няма как да бъде ясна преди да се уточни бройката на пътниците. С други думи – колкото повече желаещи, толкова по-евтин билет. По много предварителна сметка не трябва да надхвърли 250 евро.
Да се заявите като желаещ в този списък по никакъв начин не Ви ангажира впоследствие със закупуване на билет. Целта на списъка е да ни създаде представа дали има смисъл от подобна организация.
Благодарим за съдействието!
УС на БДД