Информация за партньорство

 • Уважаеми партньори,
  Българското Дерматологично Дружество (БДД) ви кани да участвате в най-големия дерматологичен форум в страната за 2021 г. – традиционните XXIX Софийски дерматологични дни “Проф. Асен Дурмишев“. Събитието ще се състои от 4 до 7 ноември, 2021 в София. В научната програма на форума ще бъдат включени рядко наблюдавани клинични случаи, диагностицирани от дерматовенеролозите в България, както и най-съвременните новости от фармацевтичната и козметична индустрия.
  Каним ви за участие в най-големия дерматологичен форум в страната за 2021 г. По време на конференцията очакваме над 400 делегати с интереси в областта на дермато-венерологията, 15 пленарни лекции, акцент върху рядко-наблюдаваните клинични случаи и новости от индустрията. Възможностите, които можем да предоставим за участието на вашата компания са следните:
  Рекламен щанд (4м2 – 2м ширина х 2м дължина) – 1200 лв; всеки допълнителен квадратен метър – 300 лв/м2
  Кратка фирмена презентация (20 мин) – 5000 лв
  Рекламна брошура в конгресните чанти – 500 лв
  Реклама на конгресната чанта – 2000 лв
  Реклама в книжка с програмата – 2000 лв
  Сребърно спонсорство (30 мин презентация, рекламен щанд-6 m2, материали в конгресната чанта, включване в банер на пленарна зала) – 10000 лв
  Златно спонсорство (45 мин сателитен симпозиум, рекламен щанд (8 m2 на предпочитано място след отчитане на избора на платинения спонсор, материали в конгресна чанта, реклама в книжка с програмата, включване в банер на пленарна зала – 15 000 лв.
  Платинено спонсорство (75 мин. сателитен симпозиум в избрано време, 10m2 рекламен щанд на предпочитано място, материали в конгресна чанта, реклама в книжка с програмата, включване в банер на пленарна зала, брандиране на конгресен бадж) – 20 000 лв.
  **Всяка регистрирана компания има право на 2 представители (изключение- платинен – 5 и златен спонсор – по 3), които ще получат безплатна регистрация (конферентни материали, достъп до медицинска индустриална изложба и научни сесии), кафе паузи. За всеки допълнителен представител се заплаща такса за участие от 220 лв.
  Банкова сметка на БДД:
  Българско Дерматологично Дружество
  Първа Инвестиционна Банка
  BIC/SWIFT: FINVBGSF
  IBAN: BG49FINV91501000227160
  За контакти:г-жа Полина Илиева – e-mail: polina@brandea-bulgaria.com, телефон: +359 899 19 64 05
  с копие до:
  Д-р Петьо Брезоев – email: treasurer.bdd@gmail.com, buldermsociety@gmail.com

  Напълно разбирайки сериозността на ситуацията ви уверяваме, че всички разпоредби и противо-епидемиологични мерки ще бъдат спазени. Запазваме правото си да отложим провеждането на дните при промяна в епидемиологичната обстановка в страната и разпоредбите.
  Очакваме ви в София през Ноември на най-голямото дерматологично събитие, провеждано на живо през 2021 в България.

  С уважение,
  Организационен комитет