Защо да стана член на EADV?

 • EADV е една от най-известните академии в областта на дерматологията и венерологията, отдадена на напредъка и на високите постижения в грижите за пациентите чрез насърчаване на знания и опит сред здравните специалисти, работещи в специалността.

  Имаме конструктивна и жизнена програма от уебинари, онлайн инструменти и иновативни предложения за електронно обучение, които да Ви помогнат да оптимизирате грижите за пациентите, които предоставяте, като ви даваме знания за напредъка, постигнат в клиничните изследвания в много различни области на нашата специалност .

  .
  Общност

  Бъдете част от най-голямата общност от дермато-венеролози в Европа, с над 6000 членове от 114 страни, и се възползвайте от безброй възможности за работа в една мрежа на хора с общи интереси.

  Бъдете част от борда на EADV или член на нашите комисии, гласувайте за взимането на ключови решения и помагайте за оформянето на бъдещето на Академията.

  Кандидатствайте за участие в програмата за обучение по инициативата за развитие на лидерство и придобийте нови лидерски умения

  .

  Конгрес и пролетен симпозиум

  Възползвайте се от намалени регистрационни такси за водещи събития на EADV

  Присъединете се към над 10 000 делегати в красиви градове в цяла Европа

  Открийте най-съвременните схващания по най-важните и съществени теми в дерматологията и венерологията

  .

  Медицински списания и публикации

  Неограничен достъп до месечното списание на Европейската академия по дерматология и венерология (JEADV) с импакт фактор 6,166 и класирано на 7/68.

  Дайте своя принос за JEADV Clinical Practice – списанието с отворен достъп, сестринско списание на Европейската академия по дерматология и венерология.

  Достъп до революционни клинични изследвания и нови проучвания само с едно кликване с мишката в 21 медицински списания.

  Наваксайте с информацията за най-новите изследвания в областта на дерматологията и венерологията, интервюта със забележителни лекари, професори и изследователи в нашия подкаст.

  .

  Образование и обучение

  Получете приоритетен достъп и намалени такси за курсове “лице в лице”, предоставени ви от някои от най-известните дерматолози и преподаватели.

  Достъп до над 100+ часа образователно съдържание и онлайн курсове, акредитирани от CME чрез платформата за обучение.

  Достъп до изключителна колекция от над 20 медицински учебника.

  .

  Възможности за финансиране

  Финансирайте изследванията си благодарение на стипендиите на Mohs Clinical & Research Fellowships на EADV.

  Кандидатствайте за стипендии и безвъзмездни грантове (финансирани от EADV и от индустрията) за достъп до събития, обогатяване на мрежата от познанства и споделяне на знания между бъдещи лидери в специалността.

  Вижте повече за нашите възможности за членство на eadv.org