Научно – практическа конференция „Дерматовенерология в новата реалност – тенденции и перспективи”

Уважаеми колеги,

Приемете любезната ни покана за участие в редовната годишна сбирка на Плевенския клон на Българското Дерматологично Дружество. Тя ще се състои на 1-4 Декември 2022 г. в гр. Трявна, х-л “Калина Палас”, заедно с традиционната за нас ХХІІ-ра Научно – практическа конференция „Дерматовенерология в новата реалност – тенденции и перспективи”. Молим, в срок до 01.11.2022 г. да заявите Вашето участие на тел. +359 899196405 – Полина Илиева, както и на e-mail: polina@brandea-bulgaria.com
За Ваше улеснение е изготвен пакет услуги с цена 450.00 лв. без ДДС (за специализанти и докторанти, 430.00 без ДДС за студенти), който дава право за участие в научната програма, посещение на продуктовата изложба и симпозиум на мрежата, включва такса участие, 2 обяда, 2 вечери, 3 нощувки със закуска, единична стая в хотел Калина Палас. В случай на изчерпване на количествата пакети с така заложените нощувки, пакетната цена може да търпи промяна.
Възможностите за плащане на пакетните такси са:
 Към СДРУЖЕНИЕ ДЕРМАТОЛОГИЯ И ВЕНЕРОЛОГИЯ – ПЛЕВЕН – сумите са крайни, нулева ставка на ДДС в издадения документ за плащане.
 Към БРАНДЕА ЕООД – към сумите се начислява 20% ДДС
За информация – Полина Илиева, както и на e-mail: polina@brandea-bulgaria.com
Заплащането става след издване на фактура.
Желателно е изпращащите заявки да посочват e-mail или мобилен телефон за обратна връзка.

С уважение:
Проф. д-р Д. Господинов, дмн
Председател на Организационния комитет